Saiki, produk LCD wis akeh digunakake kanggo para pelanggan ing macem-macem bidang kayata instrumentasi, mesin game, mesin fax, telpon kertu IC, ponsel, telpon informasi, komputer palm, peralatan finansial, peralatan medis, sistem navigasi GPS, peralatan listrik otomotif .

Babagan kita

Hongkong Hengtaiminangka pemasok dipercaya kanggo produk tampilan kristal cair. Wiwit didegake ing taun 1996, wis fokus ing bidang industri, khusus kanggo desain lan produksi modul LCD industri. Produk kasebut nutupi tampilan kristal cair jinis karakter monokrom, tampilan kristal cair jinis dot matriks, lan tampilan TFT warna.

 

Apik kanggo ngatur macem-macem jinis layar LCD, suhu operasi ultra-endhek -40, produk suhu ultra-+85, produk industri, digunakake ing macem-macem bidang kayata tenaga listrik, perawatan medis, keuangan, instrumentasi, otomasi industri, terminal POS , timbangan elektronik, lsp. Pelanggan utama kalebu Benz, Audi, Samsung, Toshiba, General Electric lan perusahaan terkenal internasional liyane.

Produk liyane

Kualitas tinggi, konsumsi daya sithik, pangiriman cepet, rega cukup

Mitra

  • logo1
  • logo2
  • logo3
  • logo4
  • logo5
  • logo7
  • logo8
  • logo9
  • logo11
  • logo12
  • logo13
  • logo14
  • logo15
  • logo17
  • logo18
  • logo6
  • logo10
  • 15