0
Hengtai (Hong Kong) nuduhake Co., Ltd. saiki duwe luwih saka 400 modul tampilan kristal cair standar (LCM), lan mayoritas produk LCD minangka produk khusus saka pelanggan. Pelanggan olèh takon lan pesen produk!
  • 1.45″ 128X128 small size TFT square with Resistive touch panel, SPI ST7735S

    1,45 ″ 128X128 kothak TFT ukuran cilik kanthi panel tutul Resistive, SPI ST7735S

    Detail produk
    Ukuran: 1,45 inci
    Resolusi: 128 * 128
    AA: 25,50 * 26,50 (mm)
    Garis Besar: 32.36 * 38.00 (mm)
    Padhang: 190cd / m2 (typ)
    Suhu operasi: -20-70 ° C
    Suhu panyimpenan: -30-80 ° C
    Antarmuka: 3/4-kabel SPI
    Werna: 262K
    Tipe Tampilan: TFT / Transmissive / Biasane Putih
    Sudut ndeleng: jam 6
    IC Driver: ST7735S
    Panel Sentuh: Jinis iki kalebu panel tutul resistif, lan panel sentuh kapasitif uga bisa ditambahake.

  • 1.45″ 128X128 small size TFT wide viewing angle high constrast and resolution ST7735S

    1,45 ″ 128X128 ukuran cilik TFT amba ndelok saka ndhuwur constrast lan resolusi ST7735S

    Ukuran: 1,45 inci

    Resolusi: 128 * 128

    AA: 25,50 * 26,50 (mm)

    Garis Besar: 32.36 * 38.00 (mm)

    Padhang: 240cd / m2 (typ)

    Suhu operasi: -20-70 ° C

    Suhu panyimpenan: -30-80 ° C

    Antarmuka: 3/4-kabel SPI

    Werna: 65K / 262K

    Tipe Tampilan: TFT / Transmissive / Biasane Putih

    Sudut ndeleng: jam 6

    IC Driver: ST7735S

    Panel Sentuh: Jinis iki ora kalebu tutul, nanging RTP bisa ditambahake miturut panjaluk pelanggan.

  • 1.45 inch TFT 128X128 240nits CPUSPI interface ST7735S 21pins

    1,45 inci TFT 128X128 240nits antarmuka CPUSPI ST7735S 21pins

     Detail produk

    Ukuran: 1,45 inci

    Resolusi: 128 * RGB * 128

    AA: 25,50 * 26,50 (mm)

    Garis Besar: 32.36 * 38.00 (mm)

    Padhang: 240nit

    Suhu operasi: -20-70 ° C

    Suhu panyimpenan: -30-80 ° C

    Antarmuka: CPU 8-bit, 3/4-kabel SPI

    Werna: 262K

    Tipe lampu latar: LED putih 1-chip

    Tipe Tampilan: TFT / Transmissive / Biasane putih

    Sudut ndeleng: jam 6

    IC Driver: ST7735S

    Panel Tutul : Kanthi RTP