0
Hengtai (Hong Kong) nuduhake Co., Ltd. saiki duwe luwih saka 400 modul tampilan kristal cair standar (LCM), lan mayoritas produk LCD minangka produk khusus saka pelanggan. Pelanggan olèh takon lan pesen produk!
  • 1.77″ 128X160 small size TFT LCD SPI ST7735S

    1,77 ″ 128X160 ukuran cilik TFT LCD SPI ST7735S

    Ukuran: 1,77 inci
    résolusi: 128 * 160
    Area AA: 28.03 * 35.04 (mm)
    garis gedhe: 34,7 * 46,7 (mm)
    padhang: 320cd / m2 (typ)
    suhu operasi: -20-70 ° C
    suhu panyimpenan: -30-80 ° C
    antarmuka: 3/4-kabel SPI
    Werna: 65K
    Tipe TFT: TFT / Transmissive / Biasane Putih
    Sudut ndeleng: jam 6
    IC Driver: ST7735S
    Panel tutul: Ora ana tutul, nanging kita bisa nambah panel tutul capacitive utawa tutul resistif

  • 1.77 128X160 320cdm TFT anti-glare 8-bit CPU ST7735S

    1,77 128X160 320cdm TFT anti-sorotan CPU 8-bit ST7735S

    Ukuran: 1,77 inci
    résolusi: 128 * 160
    Area AA: 28.03 * 35.04 (mm)
    garis gedhe: 34,7 * 46,7 (mm)
    padhang: 320cd / m2 (typ)
    suhu operasi: -20-70 ° C
    suhu panyimpenan: -30-80 ° C
    antarmuka: 3/4-kabel SPI
    Werna: 65K
    Tipe TFT: TFT / Transmissive / Biasane Putih
    Sudut ndeleng: jam 6
    IC Driver: ST7735S
    Panel tutul: Ora ana tutul, nanging kita bisa nambah panel tutul capacitive utawa tutul resistif