3,5 inci 320X240 300nits TN, tanpa TP, RTPCTP opsional, 54 pin CPURGBSPI NV3035C

Katrangan singkat:

Ukuran: 3,5 inci
Resolusi: 320 * 240
AA: 70.08 * 52.56 (mm)
Outline: 76.9 * 63.9 (mm)
Padhang: 300cd / m2 (Jenis)
Suhu operasi: -20-70 ° C
Suhu panyimpenan: -30-80 ° C
Antarmuka: RGB / CCIR601 / CCIR656
Warna: 16.7M
Tipe Tampilan: TFT / Transmissive
Sudut ndeleng: jam 12
IC Driver: NV3035C
Panel Sentuh: Ora kalebu RTP nanging RTP utawa CTP bisa disesuaikan kanthi cocog.


Bundel:

Download PDF

Detail Produk

Tag Produk

Ukuran: 3,5 inci

Resolusi: 320 * 240

AA: 70.08 * 52.56 (mm)

Outline: 76.9 * 63.9 (mm)

Padhang: 300cd / m2 (Jenis)

Suhu operasi: -20-70 ° C

Suhu panyimpenan: -30-80 ° C

Antarmuka: RGB / CCIR601 / CCIR656

Warna: 16.7M

Tipe Tampilan: TFT / Transmissive

Sudut ndeleng: jam 12

IC Driver: NV3035C

Panel Sentuh: Ora kalebu RTP nanging RTP utawa CTP bisa disesuaikan kanthi cocog.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita