Babagan Kita

Profil Perusahaan

Hengtai (Hong Kong) nuduhake Co., Ltd.. didegaké ing taun 1996. Minangka perusahaan profesional ing tampilan kristal cair bermutu (LCD) modul tampilan kristal cair (LCM) Pangembangan lan produksi teknologienterprise anyar lan anyar.

Wis lulus sertifikasi SGS, TUV, BVQI, DNV lan institusi liyane; kanthi LCD canggih, lini produksi otomatis LCM lan teknologi produksi, duwe TN-LCD, STN-LCD, SMT-LCM, COB-LCM, COG-LCM, TFT-LCM, produk tampilan kristal cair OLED-LCM lsp. , Jarak titik minimal 0,001mm, jembaré minimal 0,003mm.)

Hengtai (Hong Kong) nuduhake Co., Ltd.. didegaké ing taun 1996. Minangka perusahaan profesional ing tampilan kristal cair bermutu (LCD) modul tampilan kristal cair (LCM) Pangembangan lan produksi teknologienterprise anyar lan anyar. Wis lulus sertifikasi SGS, TUV, BVQI, DNV lan institusi liyane; kanthi LCD canggih, lini produksi otomatis LCM lan teknologi produksi, duwe TN-LCD, STN-LCD, SMT-LCM, COB-LCM, COG-LCM, TFT-LCM, produk tampilan kristal cair OLED-LCM lsp. , jembaré titik minimal 0,001mm, jembaré minimum garis yaiku 0,003mm.)

Hengtai (Hong Kong) nuduhake Co., Ltd. saiki duwe luwih saka 400 modul tampilan kristal cair standar (LCM), lan mayoritas produk LCD minangka produk khusus saka pelanggan. Sanalika, kita trampil ngatur tampilan TFT-LCD, STN-LCD lan LCM kanthi macem-macem spesifikasi lan syarat teknis sing beda kanggo pelanggan。Sekarang produk LCD wis digunakake kanthi instrumen, peralatan listrik otomotif, termometer, meter tekanan darah, elektronik skala, meter energi cerdas, meter banyu, meja listrik, audio, AC, remot, kompor induksi, tukang pijet, treadmills, mesin lemak, mesin belajar, kamus elektronik, MP3, jam lan jam tangan, dispenser bahan bakar CNC, komunikasi finansial, medis instrumen, peralatan rumah tangga, produk digital, kendharaan otomatisasi industri, macem-macem antarmuka mesin manungsa, piranti genggam, peralatan informasi lan lapangan liyane digunakake dening pelanggan, kanthi terus-terusan kanggo nyukupi kebutuhan macem-macem industri kanggo produk LCD. Produk kasebut dipercaya lan dipuji dening kanca internasional amarga kualitas tinggi, konsumsi daya sithik, pangiriman cepet, rega cukup, dhukungan teknis sing tepat wektu lan akeh perhatian, lan nggawe hubungan koperasi sing stabil jangka panjang.

Perusahaan Hong Kong Hengtai ngupayakake kabijakan manajemen "Mupangat kualitas luwih dhuwur tinimbang kabeh, layanan entuk masa depan" lan ngupayakake pengembangan kualitas lan teknologi kelas kapisan. Liwat prefection manajemen perusahaan sing terus-terusan, ngupayakake upaya kerja sama jangka panjang kanthi upaya tanpa wates, tulus kanggo nyedhiyakake pelanggan produk lan layanan kanca-kanca terkemuka. Kita bakal terus ngembangake lan ngasilake produk sing luwih akeh lan luwih apik, kanggo para pelanggan sing nggatekake kualitas lan citra merek.

Kanthi pangembangan industri tampilan LCD sing cepet, kita bakal ngetutake perkembangan teknologi tampilan canggih ing jagad, dadi inovasi realisme, terus apik! Pelanggan olèh takon lan pesen produk!

Napa Pilih Kita

Etujuan nterprise: Nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan nglatih karyawan sing berkualitas. Mimpin pangembangan industri tampilan kristal cair lan nggawe pabrikan LCD kelas kapisan!

Semangat perusahaan: Utami wong, golek kasunyatan saka kasunyatan, nganjurake inovasi, lan terus maju.

Filsafat bisnis: Kualitas tinggi, inovasi, integritas, rigorhi. Kualitas Tinggi: Nyedhiyakake produk lan layanan teknis sing berkualitas. Inovasi: aplikasi teknologi proses anyar lan terus nggawe anyar.

produk lan teknologi: Integritas: perusahaan minangka dhasar pangembangan perusahaan. Tanpa integritas iku padha ora kabeh. Kuat: Kuwat banget nuntut sampeyan lan nangani hubungan pelanggan kanthi ati-ati kanggo nyedhiyakake produk kualitas lan layanan teknis marang para pelanggan.

Sertifikat

certificate2
certificate3
certificate1