Pelanggan cilik

Proyek: Pelanggan Amerika, sistem kulkas

Layanan Hengtai : Manufaktur kontrak OEM (program suhu ultra-rendah sing disesuaikan) 、 Mike (Purchasing Manager) & Kurt (Direktur Teknik)

Kita wis kerja bareng HengTai wiwit taun 2003. Kita milih HengTai sawise ngunjungi pabrik ing shenzhen lan SiChuan, pabrik Heng tai ngliwati audit. Kita seneng banget karo kemampuan pabrik. Hengtai wis ngirim luwih saka 650.000 layar LCD kanggo kita, Ora ana masalah kualitas ing LCD. Kita luwih puas karo kinerja HengTai. Kita ngarep-arep bisa nggarap HengTai sajrone dasawarsa sabanjure

74

Proyek: Sistem Kontrol Otomatisasi Industri

87

Layanan Hengtai : Manufaktur kontrak OEM (TFT-CTP-OCA)

Heike Bauer (Manajer Pembelian Mekatronik Jerman) Dheweke lan tim ngunjungi perusahaan kita. Nalika teka ing lokakarya produksi tanpa bledug, dheweke ngerteni luwih saka 80% proses manufaktur kita kanthi otomatis. Pelanggan langsung nuduhake kekarepan sing kuat kanggo kerja sama. Sawise pelanggan ngandhani persyaratan teknis sing gegandhengan karo produk, Kita nindakake komunikasi sing ramah, tim insinyur ngrancang 2 set rencana supaya pelanggan bisa milih miturut kebutuhan pelanggan. Kita kepengin banget njaga hubungan sing apik karo HengTai, amarga wis ngalami sampeyan jujur ​​banget, kualitas lan layanan kanthi apik lan uga mbiyantu banget ing tahap pangembangan. Ora gampang dadi wong asing ngerti manawa manufactruer sing kudu dipercaya, nanging sampeyan wis padha ngarep-arep. Aku nyaranake sampeyan kanggo kabeh wong sing aku ngerti

Proyek: Instrumen pengujian presisi sing dicekel tangan

Layanan Hengtai : Manufaktur kontrak OEM (Layar LCD karakter)

Bernard (Direktur Ngatur Dynamic Motion SA)

Apa sing ditindakake teknik HengTai luar biasa, Tim sampeyan wis ngrancang & nggawe prototipe sing digunakake kaya sing dikarepake, Kita bisa nuduhake pelanggan kanthi asil bisnis sing apik. Kowe pancen apik tenan. Aku bakal menehi saran HengTai kanggo kanca liyane sing pengin ngrancang lan manufactruing layanan

106

Proyek: Sistem kontrol pemuliaan buatan laut

67

Layanan Hengtai : Manufaktur kontrak OEM (layar LCD Grafis)

Pulo Honshu, Jepang (Presiden Perusahaan Teknologi Pulau Honshu)

Wis 10 taun kerja karo Heng tai. Hengtai bisa ngasilake LCD-LCM kanthi wektu sing tepat. Kita wareg banget karo kualitas lan layanan Hengtai. Kita terus nggawa luwih akeh proyek anyar. Hengtai mesthi bakal dadi pilihan pertama kanggo manufaktur kontrak lan desain produk anyar!