Hubungi Kita

Hengtai (Hong Kong) nuduhake Co., Ltd.

Alamat

Unit 1402A 14 / F bank belgian bldg nos 721-725 nathan RD mongkok KL

Telpon

+8615112646491

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita