Desain Khusus

Modul Tampilan LCD Khusus, LCM, TFT, Tampilan OLED Khusus

LCD / LCM / TFT / OLED Custom / Semi-custom

Kajaba produk layar LCD / TFT / OLED standar sing kasedhiya, HengTai nyedhiyakake tampilan khusus. Portofolio ekstensif bisa nggawe solusi sing digawe khusus kanggo para pelanggan supaya cocog karo aplikasi kasebut. Kita duwe teknologi tampilan canggih sing kasedhiya kanggo digunakake ing desain sampeyan lan yen sampeyan pengin ngganti babagan tampilan LCD / TFT / OLED sing ana, kita bisa ngrampungake. Kanthi luwih saka 21 taun pengalaman, tim adol lan rekayasa bakal gabung karo sampeyan sajrone proses pangembangan lan bakal njamin tampilan kustom utawa sepira kanthi sukses sing disesuaikan kanggo aplikasi individu.

Solusi desain khusus LCD / TFT / OLED kasedhiya ing macem-macem pilihan miturut kebutuhan pelanggan. HengTai bisa nawakake macem-macem pilihan ing jinis lampu latar, pin lan konektor, kabel, layar sentuh resistif (RTP) lan layar tutul kapasitif (PCAP) sing diproyeksikan utawa lapisan anti-reflektif utawa anti-silau, utawa lensa sampul khusus, ZIF PPC utawa papan PCB khusus utawa solusi khusus kanggo aplikasi produk, uga Solusi Terpadu Sistem.

Kudu bantuan karo desain utawa solusi produk? Hubungi kita nggunakake formulir iki:

Lampu latar

Jinis positif:

1(30)

Jinis negatif:

2(1)

OLED / LCM / LCD Lengkap-khusus

Desain khusus, tampilan khusus, tampilan oled khusus, lcd sing digawe khusus, lcd kaca khusus, lcd warna khusus, ukuran monitor khusus, lcd ngatur.