Modul tampilan lcd Grosir Produk Pabrik Grosir 20 × 4

Katrangan singkat:

JENIS PRODUK : LCD Karakter

APLIKASI : instrumentasi

Mode Tampilan: Positif / Negatif

Ukurane bentuk98.0mm × 60.0mm × 13.1mm

Ukuran area sing efektif76. 0mm × 25.2mm

KontrolerSTLC780_02 Antarmuka paralel

Pola antarmuka4/8-BIT 6800

Lampu latar LED : Kuning lan ijo

Proses : COB

Pin Antarmuka: 16 Pin

Temp Operasi-20 nganti +70 Celcius

Panyimpenan Temp-30 nganti +80 Celcius


Bundel:

Download PDF

Detail Produk

Tag Produk

Pambuka rinci

Watake : 2004

JENIS PRODUK : LCD Karakter

APLIKASI : instrumentasi

Mode Tampilan: Positif / Negatif

Ukurane ukuran : 98.0mm × 60.0mm × 13.1mm

Ukuran wilayah sing efektif : 76. 0mm × 25.2mm

Controller : STLC780_02 Antarmuka paralel

Pola antarmuka: 4/8-BIT 6800

Lampu latar LED : Kuning lan ijo

Proses : COB

Pin Antarmuka: 16 Pin

Temp Operasi: -20 nganti +70 Celcius

Temp Storage: -30 nganti +80 Celcius

 

1. Tindakan pancegahan ing Modul LCD

(1) Aja nggunakake kejut banget menyang modul utawa aja ngowahi utawa modifikasi.

(2) Aja nggawe bolongan ekstra ing papan sirkuit cetak, ngowahi bentuk utawa ganti komponen LCD Module.

(3) Aja mbongkar LCM.

(4) Aja ngoperasikake ndhuwur rating maksimum sing mutlak.

(5) Aja nyelehake, mbengkok utawa muter LCM.

(6) Solder: mung kanggo terminal I / O.

⑺ Panyimpenan: mangga disimpen ing wadhah listrik anti-statis lan lingkungan sing resik.

2. Spesifikasi Umum

ITEM NILAI STANDAR UNIT
Cacahing titik 20X4 CHARS Titik
Ukuran garis besar 98.0 (W) X60.0 (H) X13.1MAX. (T) mm
Area ndeleng 76.0 (W) X25.2 (H) mm
Area aktif 70.4 (W) X20.8 (H) mm
Ukuran titik 0,55 (W) X0.55 (H) mm
Dot pitch 0,60 (W) X0.60 (H) mm
Jinis LCD STN, Kuning-ijo, Positif, Transparan 
Pandhuan arah Jam 6
Lampu latar LED, Putih
Kontroler SPLC780-02, Antarmuka paralel

3. Rating Maksimum Mutlak

ITEM LAMBANG MIN TYP MAX UNIT

Suhu Operasi

TOP -20 +70

Suhu Panyimpenan

TST -30 +80

Tegangan Input

VI 0 VDD V

Voltase Pasokan Kanggo Logika

VDD 0 5.5 V

Voltase Pasokan Kanggo LCD

VDD-VEE 0 5 V

4. Karakteristik Listrik

ITEM LAMBANG Kahanan MIN TYP MAX UNIT

Tegangan Logika

VDD-VSS 2.7 3.0 3.3 V

Volt Pasokan. Kanggo LCD

VDD-VO Ta = 25 ℃ 5.0 V

Input Volt Dhuwur.

VIH 2.0 VDD V

Input Volt Low

VIL -0.3 0,8 V

Voltase Output Dhuwur.

VOH IoH= -0.2mA 2.4 VDD V

Output Volt Low.

VOL IoL= 1,6mA 0 0,4 V

Saiki Pasokan

IDD 1.0 mA

5. Informasi Lampu Latar

Rating Maksimal Mutlak (Ta = 25 ℃)

Barang

Simbol

Kahanan

Rating

Unit

Tegangan mbalikke

Vr

-

5.0

V

Saiki Reverse

Ir

Vr = 5.0V

80

uA

Maksimum maju saiki

Ifm

 

100

mA

Puncak maju saiki

Ifp

Aku msec plus 10% Siklus Tugas

240

mA

Kekuwatan

Pd

 

340

mW

Range Suhu Operasi

Toper

 

-30 ~ + 70

Rentang Suhu Panyimpenan

Tst

 

-40 ~ + 80

Karakteristik Listrik / Optik (Ta = 250C, Yen = 60mA)

Werna

Dawane gelombangλp (nm)

Garis spektral setengah jembarΔλ (nm)

Tegangan Operasi (v)

(± 0,15V)

Maju Saiki (mA)
Putih     —         —        3.0

45

6. Karakteristik Optik

ITEM LAMBANG Kahanan MIN TYP MAX UNIT
Ndeleng Angle (V) θ CR ≧ 2 10 120 deg.
(H) φ CR ≧ 2 -45 45 deg.
Rasio Kontras CR 5
Wektu Respon T munggah 200 300 ms
T tiba 150 200 ms

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita