0
Hengtai (Hong Kong) nuduhake Co., Ltd. saiki duwe luwih saka 400 modul tampilan kristal cair standar (LCM), lan mayoritas produk LCD minangka produk khusus saka pelanggan. Pelanggan olèh takon lan pesen produk!