Pitunjuk

1. Ati-ati nggunakake modul LCD

1-1Wara-Wara Kanggo Listrik Statis: Tumindak sing ditindakake kudu ditindakake sadurunge mbukak utawa ndandani utawa soldering LCM:

Nganggo tali pergelangan tangan anti-statis.

Nganggo klambi anti statis.

Lantai anti-statis bisa ditrapake, utamane ing suhu sing garing lan sithik [asor asor] lingkungan.

Kanggo nggunakake wadhah kanthi bahan anti-statis.

1-2 Pateni saklar daya sadurunge nginstal, copot utawa solder LCM.

1-3 Kanggo ngindhari masalah EMl, mangga nyambungake LCM kanthi bener karo peralatan karo EMC pangayoman.

1-4 Kontras kudu diatur karo kahanan sing cocog karo VR yen LCM mbukak kanthi jangkauan sing luwih dhuwur suhu

1-5 lt luwih becik yen wis ana pemanas ing LCM kanggo nambah kacepetan tampilan kanthi ngisor suhu

1-6 Kanggo ngindhari LCD, aja mbusak film protèktif sadurunge nginstal LCM.

1-7 Tulung jaga area sing resik kanggo nglindhungi LCM saka partikel sing reged.

1-8 Aja mbukak LCM yen wis gagal, bisa nyebabake proses analisis.

1-9 Sensitif marang ultraviolet aja nganti digunakake utawa kena ing srengenge, kajaba yen kena kanggo ultraviolet.

1-10 Yen sampeyan kudu nambah PIN utawa kabel datar fleksibel nalika operasi, waca las efek, kayata sirkuit cendhak utawa welding ala.

 

2. Preferensi karo digunakake kanggo modul OLED

2-1 Modul

2-1-1 Aja nyegah aplikasi kejut banget menyang modul utawa nggawe modhifikasi utawa modifikasi apa wae.

2-1-2. Aja nggawe bolongan ekstra ing papan sirkuit sing dicithak, ngowahi bentuk utawa ganti komponen modul tampilan OLED.

2-1-3 Aja mbongkar modul tampilan OLED.

2-1-4 Aja ngoperasikake ndhuwur rating maksimum sing mutlak.

2-1-5 Aja nyelehake, mbengkong utawa muter modul tampilan OLED.

2-1-6Solder: mung kanggo terminal IO.

2-1-7Storage: mangga disimpen ing kontainer listrik anti-statis lan lingkungan sing resik.

2-1-8 Umume umume nggunakake "Screen Saver" kanggo nambah umur lan Aja nggunakake fix ing formasi suwe banget ing aplikasi nyata.

2-1-9 Aja nggunakake informasi tetep ing panel OLED kanggo wektu sing dawa, supaya wilLextend "layar burn" efek wektu.

2-1-10 Winstar nduweni hak kanggo ngganti komponen pasif, kalebu nyetel R2and R3 resistor. (resistor, kapasitor lan komponen pasif liyane bakal beda tampilan lan warna sing disebabake dening macem-macem suplemen.)

2-1-11 Winstar duwe hak kanggo ngowahi Rev. PCB (Kanggo ngatasi stabilitas sing diwenehake, optimalisasi manajemen lan kinerja produk paling apik ... lsp, kanthi premis ora mengaruhi ciri listrik lan dimensi eksternal , Winstar duwe hak ngowahi versi.)

2-2 Penanganan Pancegahan

2-2-1 Amarga panel tampilan digawe saka kaca, aja nganggo efek mekanik kaya kita nyelehake saka posisi dhuwur.

2-2-2 l Yen panel tampilan! rusak amarga ana kacilakan lan zat organik internal bocor, ati-ati supaya ora nghirup utawa dilat bahan organik kasebut.

2-2-3Ifpressure ditrapake ing permukaan tampilan utawa lingkungane modul tampilan OLED, struktur thecell bisa uga rusak lan ati-ati supaya ora meksa bagean kasebut.

2-2-4. Polarizer sing nutupi permukaan modul tampilan OLED alus lan gampang goresan.Ati-ati nalika nangani modul tampilan OLED.

2-2-5 Nalika permukaan polarisasi modul tampilan OLED duwe lemah, resiki lumahing. Iku njupuk kauntungan saka nggunakake tape adhesi ing ngisor iki.

Scotch Mending Tape No.810 utawa sing padha karo

Aja nyoba ambegan ing lumahing lemah utawa ngilangke permukaan kanthi nggunakake kain pelarut

kayata etilal alkohol, amarga permukaan polarisasi bakal mendhung. Uga priksa 

cairan lan pelarut ing ngisor iki bisa ngrusak polarizer:

2-2-6 Tahan modul tampilan OLED kanthi tliti nalika nyelehake modul tampilan OLED ing Perumahan sistem. Aja menehi stres utawa tekanan sing gedhe banget kanggo modul tampilan OLED. Lan aja liwat tikungan film kanthi tata pola pola elektroda. Tekanan kasebut bakal mengaruhi tampilan kinerja. Uga, amanake kaku sing cukup kanggo kasus njaba.

2-2-7 Aja menehi stres ing Kripik LSI lan bagean cetakan ing sekitar.

2-2-8 Aja mbedhah utawa ngowahi modul tampilan OLED.

2-2-9 Aja nggunakake sinyal input nalika daya logika ora aktif.

2-2-10 Pay manungsa waé sing cukup kanggo lingkungan sing digunakake nalika menehi modul OLEDdisplay kanggo nyegah kedadeyan kacilakan elemen kanthi listrik statis.

Priksa manawa nggawe dhasar awak manungsa nalika nangani modul tampilan OLED.

Priksa manawa alat sing digunakake kanggo digunakake utawa dipasang kayata wesi solder.

Kanggo nyuda generasi elektronik statis, aja nganti nindakake pakumpulan kanthi garing lingkungan.

Film protèktif ditrapake ing permukaan panel tampilan OLED modul. Ati-ati amarga listrik statis bisa digawe nalika exfoliating film protèktif.

2-2-11 Film proteksi lagi ditrapake ing sisih ndhuwur panel tampilan lan mbusak film proteksi sadurunge dipasang. Ing wektu iki, yen modul tampilan OLED wis disimpen kanggo wektu sing suwe, sisa bahan perekat film proteksi isih ana ing sisih ndhuwur panel tampilan sawise nyopot film kasebut. Yen ngono, copot turahane materi kanthi metode sing diwenehake ing bagean 5 ing ndhuwur.

2-2-12. Yen arus listrik ditrapake nalika modul tampilan OLED lagi diresiki utawa nalika ana diselehake ing lingkungan asor sing dhuwur, elektroda bisa uga karat lan ati-ati aja nganti ndhuwur.

 

3 Pancegahan Panyimpenan

3-1 Nalika nyimpen modul tampilan OLED, lebokake tas nyegah listrik statis cahya cahya srengenge langsung uga lampu lampu neon. lan, uga, ngindhari dhuwur suhu lan lingkungan asor dhuwur utawa lingkungan suhu kurang (kurang saka 0 ° C).

Visual angle

Definisi wilayah

Definition of are

4. Definisi Piksel

Pixel Definition

Note1: Yen piksel utawa cacat sub-piksel parsial ngluwihi 50% saka area piksel utawa sub-piksel sing kena pengaruh, dianggep minangka1 cacat.

Cathetan2: Mesthi ora ana seragam sing beda sing katon liwat Filter ND 5% sajrone 2 detik kaping pengawasan.

Note3: Mura lan titik padhang dipriksa liwat Filter ND transmisi 5% kaya ing ngisor iki.