Warta

  • Apa paramèter teknis umum LCD sing ditampilake?

    1. Kontras IC kontrol sing digunakake ing produksi layar LCD 、 Aksesoris kayata filter lan film orientasi, gegandhengan karo kontras panel, Kanggo pangguna umum, Rasio kontras 350: 1 cukup, Nanging, kontras kasebut ing lapangan profesional ora bisa nyukupi kabutuhan pangguna. C ...
    Waca liyane
  • Napa OLED luwih sehat tinimbang LCD.

    Kurang cahya biru, tampilan warna OLED luwih nyenengake kanggo mripat manungsa lan faktor liyane sing ndadekake OLED luwih sehat tinimbang LCD. Kanca-kanca sing asring ngunjungi Stasiun B asring ngrungokake ukara iki: Perlindhungan Mripat Barrage! Nyatane, aku pengin nambah Buff perlindungan mata, Sampeyan mung butuh ponsel utawa TV ...
    Waca liyane
  • Pabrik panel tutul Nissha mundhak watesan saben dina! Pengaruh epidemi kasebut diwatesi, lan ramalan penghasilan H1 bakal munggah

    Pengaruh epidemi radhang paru-paru coronavirus (COVID-19, sing umum dikenal minangka radhang paru-paru koroner anyar) diwatesi, Nissha, pabrikan panel sentuh gedhe, sukses ngilangi laba ing kuartal pungkasan. Lan tambahake ramalan kanggo laporan finansial H1 taun iki, stimulasi ...
    Waca liyane
  • wis nggawe layar transparan sing bisa dioperasikake tanpa kontak

    wis nggawe layar tutul transparan sing ora kontak sing bisa ndeleng sisih liyane layar, Cukup alon-alon driji sampeyan, Ora usah tutul layar kanggo operate. Kanthi panyebaran epidemi mahkota anyar, samesthine bakal dilebokake ing anti -fisi partisi dipasang ing konter toko ing toko ....
    Waca liyane
  • Pambuka LTPS?

    Suhu Sithik Poli-silikon (LTPS) asline minangka perusahaan teknologi ing Amerika Utara ing Jepang kanggo nyuda konsumsi energi saka tampilan Note-PC, Teknologi sing dikembangake kanggo nggawe Note-PC katon luwih tipis lan luwih entheng, Udakara pertengahan taun 1990an, teknologi iki wiwit mlebu tahap uji coba。The ne ...
    Waca liyane
  • Pambuka LCD?

    Layar tampilan minangka piranti sing umum banget lan penting ing saben dinane. Layar tampilan nuduhake kabeh informasi liwat layar, Ayo entuk akeh informasi. Miturut macem-macem bahan lan teknologi, Bisa dipérang dadi CRT tampilan 、 Tampilan Plasma. Tampilan LED ...
    Waca liyane
  • Kepiye peraturan LCD A lan B dipérang?

    Miturut kualitas panel LCD, bisa dipérang dadi telung biji: A, B lan C , Dhasar klasifikasi yaiku jumlah piksel sing mati. Nanging ora ana peraturan sing angel lan cepet ing jagad iki, mulane, standar gradasi kanggo macem-macem negara ora padha. kita ...
    Waca liyane
  • Cara Sumber Komponen Elektronik Paling Apik

    Sourcing komponen sing apik penting. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti manawa komponen diklasifikasikake dadi rong jinis utama - pasif lan aktif. Komponen Pasif: Resistor, Kapasitor, Induktansi Komponen elektronik diklasifikasikake minangka aktif utawa pasif nganti fungsine. Cekakipun, ...
    Waca liyane
  • Teknologi Gunung & Piranti SMT Lumahing

    Teknologi pemasangan permukaan, SMT lan piranti pemasangan permukaan sing gegandhengan, SMD bisa nyepetake perakitan PCB amarga komponen kasebut mung dipasang ing papan. Deleng ing peralatan elektronik sing digawe komersial saiki lan wis kapenuhan piranti menit. Daripada nggunakake tradhisi ...
    Waca liyane
  • Peringkat penjualan industri panel global kanggo kuartal kaping telu taun 2020

    Konsultan Rantai Pasokan Tampilan (DSCC) Laporan sing diluncurake saiki nyatakake manawa , Penjualan industri panel ing kuartal kaping telu taun 2020 tekan level paling dhuwur wiwit kuartal kaping papat 2017, Kanggo $ 30,5 milyar, Tambah 21% saka kuartal sadurunge , Tambah taun ing taun 11%。 ...
    Waca liyane
  • Teknologi pangenalan sidik jari ing layar TFT FoD lagi diwiwiti

    Tingkat penetrasi pangenalan bekas driji ing sangisore layar wis tambah, Tantangan 30% sanalika 2021 Ana prediksi agensi, Teknologi pangenalan sidik jari ing layar diluncurake ing taun 2018, Kaajab bakal ana teknologi sing luwih akeh sing bisa digunakake dadi pro. ..
    Waca liyane
  • Next year 86% of LCD TV panel supply will be eaten by them!

    Taun ngarep, 86% pasokan panel TV LCD bakal dipangan!

    Badan riset pasar Omdia nerbitake informasi paling anyar, Kira-kira pangiriman panel LCD TV bakal 256 yuta ing taun 2021. 6% saben taun, nanging volume tuku 10 pabrik merek TV paling dhuwur saya gedhe nganti 86%. , Taun ngarep, bisa uga nyebabake pertempuran sumber daya panel TV ....
    Waca liyane